Σκρα 94, Καλλιθέα ΤΚ 17673 Προβολή χάρτη
# ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΑ # ΜΑΣΚΕΣ
Login
Ξέχασα τον κωδικό μου Δημιουργία λογαριασμού
210 9583825
Σκρα 94, Καλλιθέα ΤΚ 17673

Οι ενδείξεις ότι έχεις υψηλό σάκχαρο και δεν το έχεις καταλάβει

14.11.2019 Οι ενδείξεις ότι έχεις υψηλό σάκχαρο και δεν το έχεις καταλάβει

Πολλοί άνθρωποι μπορεί να έχουν υψηλά επίπεδα σακχάρου και να μην το γνωρίζουν κι αυτό δεν παράλογο, αφού οι περισσότεροι δεν ξέρουν ποια είναι τα συμπτώματα μίας τέτοιας περίπτωσης. Στα πρώτα στάδια ειδικά, η αύξηση του σακχάρου μπορεί να συνοδεύεται με:
Κούραση: Η κούραση σε ασυνήθιστο βαθμό και ειδικά μετά το φαγητό, αν και είναι γενικό σύμπτωμα, μπορεί να δείχνει ότι εκείνη τη στιγμή ανεβαίνουν τα επίπεδα του σακχάρου.
Συχνοουρία: Όταν το σάκχαρο είναι υψηλό, τα νεφρά προσπαθούν να βγάλουν περισσότερη ζάχαρη για να το αποβάλλουν. Παράλληλα με αυτό, βγάζουν και νερό, με αποτέλεσμα να δημιουργείται μεγαλύτερη ανάγκη για ούρηση.
Δίψα: Η συχνοουρία, λόγω της απώλειας των υγρών, οδηγεί σε αφυδάτωση. Έτσι, αυξάνεται η ανάγκη του οργανισμού για νερό.
Πονοκέφαλος: Η παραπάνω αφυδάτωση είναι η αιτία της πρόκλησης πονοκεφάλων.
Επιβάρυνση όρασης: Η περίσσια ποσότητα σακχάρου εισχωρεί στο εσωτερικό του ματιού κι αυτό οδηγεί σε θόλωση της όρασης.
Ναυτία: Ο διαβήτης μπορεί να δημιουργήσει πόνο στο στομάχι, ενώ το συκώτι δεν μπορεί να διασπάσει τη ζάχαρη στο αίμα χωρίς τη βοήθεια της ινσουλίνης και παράγει τοξικά για τον οργανισμό στοιχεία.
Επιβάρυνση οδοντοστοιχίας: Η γλυκόζη υπάρχει και στο σάλιο του στόματος κι έτσι, όταν έχει μεγάλη ποσότητα από αυτήν, το περιβάλλον γίνεται ευνοϊκό για την ανάπτυξη βακτηριδίων και πλάκας.
Μούδιασμα στα άκρα: Η μεγάλη ποσότητα γλυκόζης επηρεάζει μέχρι και στη λειτουργία των νεύρων, αυξάνοντας την πρόκληση νευροπάθειας.

Εγγραφή στο newsletter

Άδεια για Ενημερώσεις Δώστε τη συγκατάθεσή σας για όλους τους τρόπους που θα θέλατε να μάθετε νέα μας:

To Hi pharmacy θα μπορεί να χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα για να έρθει σε επαφή μαζί σας για ενημερώσεις με νέα & προσφορές.

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη οποιαδήποτε στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο υποσέλιδο οποιουδήποτε email που λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@hipharmacy.gr. Θα επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας με σεβασμό. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι μπορούμε να επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

© 2020 HiPharmacy.gr. All rights reserved | Κατασκευή & προώθηση ιστοσελίδας Advisable.gr

Ρυθμίσεις cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που περιέχουν πληροφορίες που αποθηκεύονται στον web browser του υπολογιστή σου κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του HiPharmacy και μπορούν να αφαιρεθούν ανά πάσα στιγμή.

Ονομασία προϊόντος # εμφανίζεται σε αυτή τη θέση
Short description goes here

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse lacinia velit ac interdum gravida. Curabitur porta purus a dui venenatis convallis...

ΚΩΔ.
18.64€
15.64€