Σκρα 94, Καλλιθέα ΤΚ 17673 Προβολή χάρτη
#ΜΑΣΚΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
Login
Ξέχασα τον κωδικό μου Δημιουργία λογαριασμού
210 9583825
Σκρα 94, Καλλιθέα ΤΚ 17673

Πώς θα είσαι αδύνατη ακόμα και στις διακοπές

02.08.2019 Πώς θα είσαι αδύνατη ακόμα και στις διακοπές

Αδύνατη και στις διακοπές

Οι ανεμελιά των διακοπών και το καλό φαγητό του ελληνικού τόπου αρκούν για να δεις ανοδική πορεία στην ένδειξη της ζυγαριάς. Για να μην πάνε οι κόποι σου χαμένοι και να διατηρήσεις τα κιλά που έχασες πριν τις διακοπές καλό είναι να ακολουθήσεις μικρές συμβουλές. Μαγική συνταγή δεν υπάρχει, ωστόσο, με μικρή προσπάθεια και την κατάλληλη βοήθεια μπορείς να διατηρήσεις τη γραμμή σου ή να χάσεις πόντους χωρίς μεγάλες στερήσεις. Παρακάτω ακολουθούν 4 τρόποι που σε συνδυασμό θα σε βοηθήσουν όχι μόνο να διατηρήσεις το βάρος σου αλλά και να χάσεις κιλά στην περίοδο των διακοπών.

1.Μικρά και συχνά γεύματα πλούσια σε φρούτα και λαχανικά
Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουμε στις διακοπές είναι η παράλειψη γευμάτων. Ο κανόνας των συχνών μικρών γευμάτων είναι απαράβατος και σε αυτή την περίπτωση για να μην «κοιμάται» ο μεταβολισμός. Φρούτα και λαχανικά και διατροφή χαμηλή σε θερμίδες και λιπαρά είναι ιδανική για τους καλοκαιρινούς μήνες προσφέροντας όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ο οργανισμός δίχως να τον επιβαρύνουν με περιττές θερμίδες.
2. Άσκηση στην παραλία για δυνατό μεταβολισμό
Η θάλασσα και η παραλία μας δίνουν καλή ευκαιρία για ευχάριστη άσκηση. Ασκήσεις μέσα στο νερό, περπάτημα στην άμμο, ρακέτες και άλλες δραστηριότητες θα ξυπνήσουν το μεταβολισμό σου βοηθώντας να κάψεις τις επιπλέον θερμίδες που καταναλώνεις στις διακοπές και να σφίξει το σώμα. Αν το πρόγραμμα άσκησης που ακολουθείς είναι έντονο, μη ξεχνάς να λαμβάνεις μέτρα προστασίας και ειδικά συμπληρώματα για ενίσχυση της αντοχής. Πολυβιταμινούχα σκευάσματα και ειδικά συμπληρώματα θα διατηρήσουν την ενέργειά σου.
Παράλληλα με την άσκηση και τη διατροφή μπορείς να λάβεις ειδικά συμπληρώματα διατροφής. Στα φαρμακεία κυκλοφορεί μεγάλη γκάμα πιστοποιημένων και εγκεκριμένων προϊόντων για κάθε εξατομικευμένη ανάγκη, από την ενίσχυση του μεταβολισμού και την αποτοξίνωση του οργανισμού μέχρι τη μείωση της πείνας μέσω επίτευξης αίσθησης κορεσμού.

4. Σύσφιξη και αδυνάτισμα με προϊόντα φροντίδας
Το καλοκαίρι είναι η καλύτερη περίοδος για εφαρμογή προϊόντων αδυνατίσματος ή σύσφιξης. Μετά το μπάνιο, η εφαρμογή κρέμας, λαδιού και άλλων προϊόντων ειδικής φόρμουλας που στοχεύουν στην αποβολή του λίπους και των τοξινών θα βοηθήσει στο σμίλευμα του σώματος. Και φυσικά μη ξεχνάς το ευεργετικό μασάζ που ενισχύει την δράση των αδυνατιστικών προϊόντων φροντίδας.

Εγγραφή στο newsletter

Άδεια για Ενημερώσεις Δώστε τη συγκατάθεσή σας για όλους τους τρόπους που θα θέλατε να μάθετε νέα μας:

To Hi pharmacy θα μπορεί να χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα για να έρθει σε επαφή μαζί σας για ενημερώσεις με νέα & προσφορές.

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη οποιαδήποτε στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο υποσέλιδο οποιουδήποτε email που λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@hipharmacy.gr. Θα επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας με σεβασμό. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι μπορούμε να επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

© 2024 HiPharmacy.gr. All rights reserved | Κατασκευή & προώθηση ιστοσελίδας Advisable.gr

Ρυθμίσεις cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που περιέχουν πληροφορίες που αποθηκεύονται στον web browser του υπολογιστή σου κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του HiPharmacy και μπορούν να αφαιρεθούν ανά πάσα στιγμή.

Ονομασία προϊόντος # εμφανίζεται σε αυτή τη θέση
Short description goes here

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse lacinia velit ac interdum gravida. Curabitur porta purus a dui venenatis convallis...

ΚΩΔ.
15.64€