Σκρα 94, Καλλιθέα ΤΚ 17673 Προβολή χάρτη
#ΜΑΣΚΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
Login
Ξέχασα τον κωδικό μου Δημιουργία λογαριασμού
210 9583825
Σκρα 94, Καλλιθέα ΤΚ 17673

Χάνεις μαλλιά; Δες πώς θα προλάβεις την τριχόπτωση

26.09.2019 Χάνεις μαλλιά; Δες πώς θα προλάβεις την τριχόπτωση

Κάθε τρίχα στο κεφάλι σου έχει διάρκεια ζωής μεταξύ δύο και πέντε χρόνων. Οι θύλακες των τριχών έχουν ένα κύκλο ενεργητικής ανάπτυξης, μετάβασης και ανάπαυσης. Υπάρχουν περιστάσεις και παράγοντες του τρόπου ζωής που μπορούν να φέρουν περισσότερες από τις τρίχες σου στο στάδιο της «ανάπαυσης» κατά τη διάρκεια του οποίου μπορούν να πέσουν, και αυτό είναι η τριχόπτωση.

Η τριχόπτωση μπορεί να είναι αποτέλεσμα άγχους ή μπορεί να συμβεί μετά την εγκυμοσύνη ως παρενέργεια κάποιου φαρμάκου ή ως αποτέλεσμα μιας υποκείμενης κατάστασης της υγείας. Αν παρατηρήσεις έντονη απώλεια μαλλιών σε περισσότερα από ένα σημεία στο κεφάλι σου, καλό θα ήταν να επισκεφθείς τον γιατρό σου. Η απώλεια μαλλιών που έχεις είτε είναι αποτέλεσμα χρόνιας ή βραχυπρόθεσμης κατάστασης υγείας, υπάρχουν πράγματα που μπορείς να κάνεις για να προστατέψεις τα μαλλιά που έχεις.

Δες μερικά tips που θα σε βοηθήσουν.

Απόφυγε χτενίσματα που τραβούν τις τρίχες έντονα

Τα μαλλιά είναι εύκαμπτα, όμως έρευνα δείχνει, πως τα μαλλιά σου μπορούν να τεντωθούν τόσο πολύ πριν υποστούν μόνιμη βλάβη. Hairstyles όπως σφιχτές πλεξούδες και ψηλές κοτσίδες μπορούν να τραβήξουν τα μαλλιά σου μακριά από το τριχωτό της κεφαλής και να χαλαρώσουν τον δεσμό μεταξύ των μαλλιών σου και του τριχωτού της κεφαλής με την πάροδο του χρόνου.

Απόφυγε να χρησιμοποιείς εργαλεία υψηλής θερμότητας στα μαλλιά σου

Χρησιμοποιώντας τη θερμότητα για να φτιάξεις τα μαλλιά σου, αφήνεις το θυλάκιο των μαλλιών σου αφυδατωμένο και ευάλωτο στο να καταστραφεί. Τα πιστολάκια μαλλιών, τα ισιωτικά και τα σίδερα για μπούκλες μπορούν να βλάψουν τα μαλλιά σου με την πάροδο του χρόνου.

Χρησιμοποίησε ένα σαμπουάν που είναι ήπιο και κατάλληλο για τον τύπο των μαλλιών σου

Ο σκοπός του σαμπουάν είναι να καθαρίσει τα μαλλιά σου από τη βρωμιά και την υπερβολική ποσότητα ελαίων. Αλλά πολλά εμπορικά σαμπουάν περιέχουν σκληρά συστατικά. Μετά από μία μόνο χρήση, μπορούν να στερήσουν από τα μαλλιά σου το φυσικό έλαιο και τα λιπαρά οξέα που τα καθιστούν ισχυρά και εύπλαστα. Διάβασε τα συστατικά του σαμπουάν σου και αγόρασε ένα που είναι όσο το δυνατόν πιο φυσικό. Δοκίμασε να αλλάξεις προϊόντα εάν χάνεις μεγάλες ποσότητες μαλλιών.

Εγγραφή στο newsletter

Άδεια για Ενημερώσεις Δώστε τη συγκατάθεσή σας για όλους τους τρόπους που θα θέλατε να μάθετε νέα μας:

To Hi pharmacy θα μπορεί να χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα για να έρθει σε επαφή μαζί σας για ενημερώσεις με νέα & προσφορές.

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη οποιαδήποτε στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο υποσέλιδο οποιουδήποτε email που λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@hipharmacy.gr. Θα επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας με σεβασμό. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι μπορούμε να επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

© 2024 HiPharmacy.gr. All rights reserved | Κατασκευή & προώθηση ιστοσελίδας Advisable.gr

Ρυθμίσεις cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που περιέχουν πληροφορίες που αποθηκεύονται στον web browser του υπολογιστή σου κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του HiPharmacy και μπορούν να αφαιρεθούν ανά πάσα στιγμή.

Ονομασία προϊόντος # εμφανίζεται σε αυτή τη θέση
Short description goes here

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse lacinia velit ac interdum gravida. Curabitur porta purus a dui venenatis convallis...

ΚΩΔ.
15.64€