Σκρα 94, Καλλιθέα ΤΚ 17673 Προβολή χάρτη
# ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΑ # ΜΑΣΚΕΣ
Login
Ξέχασα τον κωδικό μου Δημιουργία λογαριασμού
210 9583825
Σκρα 94, Καλλιθέα ΤΚ 17673

NeilMed Sinus Rinse Kit Για Παιδιά, 1 Συσκευή & 30 Φακελάκια

Σύστημα ρινικών πλύσεων
Το Sinus rinsetm είναι μια φυσική θεραπευτική τεχνική που περιέχει σε κατάλληλη αναλόγια διττανθρακικο νατριο (nahco3) και χλωριούχο νάτριο (nacl) με ισορροπημένο Ph η όποια βοηθάε …
ΚΩΔΙΚΟΣ: 2802
-22% Από 17.06€ 13.31€
Άμεσα Διαθέσιμο / Παράδοση σε 1 εώς 3 ημέρες
BARCODE: 705928014008
Το Sinus rinsetm είναι μια φυσική θεραπευτική τεχνική που περιέχει σε κατάλληλη αναλόγια διττανθρακικο νατριο (nahco3) και χλωριούχο νάτριο (nacl) με ισορροπημένο Ph η όποια βοηθάει στην αποτελεσματική και ασφαλή ανακούφιση των ρινοκολπικών παθήσεων και των αλλεργιογενων συμπτωμάτων χρόνιας η εποχικής φύσης. Το Sinus rinsetm χρησιμοποιείται παγκοσμίως και έχει αποδειχθεί κλινικά ότι είναι ενας αποτελεσματικός τρόπος θεραπείας και μείωσης των ρινικών συμπτωμάτων όπως: μύτη που τρέχει, αίσθημα πίεσης, πονοκέφαλος, συμφόρηση, φτέρνισμα, και ρινικές ενοχλήσεις που προκαλούνται από αλλεργίες. Πρόσφατη έρευνα έδειξε μείωση πάνω απο 50% των συμπτωμάτων σε χρήστες Sinus rinsetm. Η καθημερινή χρήση διαλύματος Sinus rinsetm βελτιώνει την ποιότητα ζωής σε παθήσεις σχετικές με την ρινική κοιλότητα και μειώνει την λήψη φαρμάκων όπως τα αντιβιοτικά σε ασθενείς με χρόνια ρινίτιδα.

Το Sinus Rinse είναι μια φυσική θεραπευτική τεχνική που περιέχει σε κατάλληλη αναλόγια διττανθρακικο νάτριο (nahco3) και χλωριούχο νάτριο (nacl) με ισορροπημένο Ph η οποία βοηθάει στην αποτελεσματική και ασφαλή ανακούφιση των ρινοκολπικών παθήσεων και των αλλεργιογενών συμπτωμάτων χρόνιας η εποχικής φύσης. Το Sinus Rinse χρησιμοποιείτε παγκοσμίως και έχει αποδειχθεί κλινικά ότι είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος θεραπείας και μείωσης των ρινικών συμπτωμάτων όπως:
Ρινικά συμπτώματα από κρύωμα, γρίπη & αλλεργική ρινίτιδα
Ρινικές αλλεργίες & ρινική συμφόρηση
Αίσθημα πίεσης στους παραρρίνιους κόλπους & μπούκωμα της μύτης
Οπισθορινική καταρροή
Αλλεργίες από σκόνη, ατμούς, τρίχωμα ζώων, γρασίδι, γύρη, καπνό κλπ. στο σπίτι ή στο χώρο εργασίας
Χρήστες συσκευών συνεχούς θετικής πίεσης αεραγωγών (CPAP) με άπνοια κατά τη διάρκεια του ύπνου
Κυστική ίνωση και σύνδρομο δυσκινησίας των κροσσών
Άσθμα
Ροχαλητό και άπνοια κατά τη διάρκεια του ύπνου

Πρόσφατη έρευνα έδειξε μείωση πάνω από 50% των συμπτωμάτων σε χρήστες Sinus Rinse. Η καθημερινή χρήση διαλύματος Sinus Rinse βελτιώνει την ποιότητα ζωής σε παθήσεις σχετικές με την ρινική κοιλότητα και μειώνει την λήψη φαρμάκων όπως τα αντιβιοτικά σε ασθενείς με χρόνια ρινίτιδα.

Tο Sinus Rinse είναι σύστημα πλύσης και όχι ψεκασμού με τον τρόπο αυτό καλύπτει όλη την ρινική κοιλότητα. Ο χρήστης έχει πλήρη έλεγχο της πίεσης-ροής με αποτέλεσμα να παρέχεται μέγιστος όγκος διαλύματος σε κάθε χρήση παράλληλα προσφέροντας άνεση και αποτελεσματικότητα, ανάλογα με τις ανάγκες, τις ιδιαιτερότητες, και την μοναδικότητα του καθενός. Το διάλυμα κατά την εφαρμογή εξέρχεται από το άλλο ρουθούνι, χωρίς κατάποση του διαλύματος και των ρινικών εκκρίσε

Tο Sinus rinsetm είναι σύστημα πλύσης και όχι ψεκασμού με τον τρόπο αυτό καλύπτει όλη την ρινική κοιλότητα. Ο χρήστης έχει πλήρη έλεγχο της πίεσης-ροής με αποτέλεσμα να παρέχετε μέγιστος ογκος διαλύμματος σε κάθε χρήση παράλληλα προσφέροντας άνεση και αποτελεσματικότητα, ανάλογα με τις ανάγκες, τις ιδιαιτερότητες, και την μοναδικότητα του καθενός. Το διάλυμα κατά την εφαρμογή εξέρχεται από το άλλο ρουθούνι, χωρίς κατάποση του διαλύματος και των ρινικών εκκρίσεων. Δυνατότητα επιλογής Ισότονου ή υπερτόνου διαλύματος. Κατάλληλο για μακροχρόνια αγωγή.
Οδηγίες χρήσης
βήμα 1
Παρακαλούμε να πλένετε τα χέρια σας . Γεμίστε το καθαρό μπουκάλι με τον καθορισμένο όγκο του θερμού απεσταγμένου ύδατος, φιλτραρισμένο νερό ή προηγουμένως βρασμένο νερό. Μπορείτε να ζεστάνει το νερό στο φούρνο μικροκυμάτων , αλλά σας συνιστούμε να το ζεστάνετε σε βήματα των πέντε δευτερόλεπτα. Αυτό γίνεται για να αποφευχθεί η υπερβολική θέρμανση του νερού και βλάβη στη συσκευή ή ζεμάτισμα ρινική πέρασμα σας .

βήμα 2
Κόψτε το SINUS RINSE ? πακέτο μίγμα στη γωνία και αδειάστε το περιεχόμενό της μέσα στη φιάλη . Σφίξτε το καπάκι και σωλήνα στη φιάλη με ασφάλεια , τοποθετήστε ένα δάχτυλο πάνω από την άκρη του καπακιού και ανακινήστε το μπουκάλι μέχρι να διαλυθεί το μίγμα .

Βήμα 3
Στέκεται μπροστά από ένα νεροχύτη , κάμψη προς τα εμπρός με το επίπεδο άνεσης σας και γείρετε το κεφάλι σας προς τα κάτω . Κρατώντας το στόμα σας ανοιχτό χωρίς να κρατάτε την αναπνοή σας , καπάκι θέση να ακουμπήσουν ρινική πέρασμα σας και ένα μπουκάλι πιέστε απαλά μέχρι το διάλυμα αρχίζει αποστράγγιση από την απέναντι ρινική οδό ή από το στόμα σας . Κρατήστε συμπιέζοντας τη φιάλη ήπια μέχρι τουλάχιστον 1 /4 έως 1/2 (60 έως 120 mL) της φιάλης που χρησιμοποιείται για μια σωστή ξέβγαλμα. Μην καταπίνετε το διάλυμα .

βήμα 4
Φυσήξτε τη μύτη σας απαλά , χωρίς να το τσίμπημα της μύτης σου ολοκληρωτικά, γιατί αυτό θα ασκεί πίεση στα τύμπανα . Αν ανεκτή , όσφρηση σε οποιοδήποτε υπόλοιπο διάλυμα παραμένει στη ρινική δίοδο μία ή δύο φορές πριν από το φύσημα της μύτης σας, καθώς αυτό μπορεί να καθαρίσει έξω το οπίσθιο ρινοφάρυγγα περιοχή ( η περιοχή στο πίσω μέρος της ρινικής διόδου σας) . Κάποια λύση θα φτάσει στο πίσω μέρος του λαιμού , έτσι παρακαλούμε να φτύσει . Για να βοηθήσει τη βελτίωση της αποστράγγισης κάθε εναπομένουσα λύση , φυσήξτε τη μύτη σας απαλά ενώ γέρνετε το κεφάλι σας προς την αντίθετη πλευρά της ρινικής διόδου που μόλις ξεπλυθεί .

βήμα 5
Τώρα, επαναλάβετε τα βήματα 3 και 4 για άλλα ρινική πέρασμα σας .

βήμα 6
Air στεγνώσει το Sinus Rinse μπουκάλι , καπάκι και σωλήνα σε μια καθαρή χαρτοπετσέτα , μια γυάλινη πλάκα ή χρησιμοποιήστε NasaDock NeilMed ? ( πωλείται ξεχωριστά ) για να αποθηκεύσετε το καπάκι της φιάλης και του σωλήνα . Αν υπάρχει κάποια απομείνει λύση, πετάξτε το . Σας προτείνουμε να κάνετε μια νέα λύση κάθε φορά που θα ξεπλύνετε . Ξεπλύνετε μία ή δύο φορές την ημέρα, ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού σας .

Προειδοποιήσεις

ΔΕΝ ΞΕΒΓΑΖΕΤΑΙ ΑΝ ρινικής κοιλότητας είναι εντελώς αποκλεισμένη Ή αν έχετε μια μόλυνση στο αυτί ή μπλοκαριστεί αυτιά. Εάν έχετε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο αυτί , παρακαλούμε επικοινωνήστε με το γιατρό σας πριν από την άρδευση . Εάν αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε πίεση στα αυτιά σας , να σταματήσει το ξέπλυμα και να πάρετε περισσότερες οδηγίες από το γιατρό σας ή επικοινωνήστε με το γραφείο μας κατά τη διάρκεια των κανονικών ωρών γραφείου . Για να αποφευχθεί οποιαδήποτε ενόχληση στο αυτί : Το διάλυμα θερμαίνεται σε χλιαρό , δεν χρησιμοποιούν ζεστό , βραστό ή κρύο νερό . Κρατήστε το στόμα σας ανοιχτό . Μην κρατάτε την αναπνοή σας και αν είναι δυνατόν να κάνει τον ήχο KHA .... KHA ... Σιγουρευτείτε για να πάρει τη θέση της , όπως φαίνεται . Πιέστε απαλά το 1/4 της φιάλης σε έναν χρόνο (60 ml / 2 ουγγιές) . Σταματήστε το ξέβγαλμα , αν αισθάνεστε οποιαδήποτε αίσθηση λύση κοντά στα αυτιά . Μπορείτε να ξεπλύνετε με ένα έκρυβαν ρινικής διόδου .

προσοχή

Ξέπλυμα ρινικές μεταβάσεις σας με μόνο σκέτο νερό θα οδηγήσει σε μια σοβαρή αίσθηση καψίματος . Παρακαλώ μην ξεπλύνετε με καθαρό νερό . Δεν προορίζεται για χρήση στα μάτια ή τα αυτιά . Μόλις σφραγίδα έχει σπάσει , χρησιμοποιήστε εντός 48 ωρών .
Πριν χρησιμοποιήσετε το SINUS RINSE ? kit , παρακαλούμε να ελέγξετε το καπάκι , ο σωλήνας και φιάλη προσεκτικά για φθορά . Εάν κάποιο από τα συστατικά εμφανίζονται αποχρωματισμένες ή ραγισμένα , παρακαλούμε επικοινωνήστε NeilMed ? για να το αντικαταστήσετε . Θα πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες καθαρισμού που περιγράφονται σε αυτό το φυλλάδιο ή τον καθαρισμό κάρτα οδηγιών πριν από κάθε χρήση .
Η SINUS RINSE ? μπουκάλι και το μείγμα θα πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο για ρινική άρδευση . Μην το χρησιμοποιείτε για άλλους σκοπούς .
Ξεπλύνετε ρινικές διόδους σας μόνο με NeilMed πακέτα ? . Πακέτα μας περιέχουν ένα πατενταρισμένο μίγμα χλωριούχου βαθμού USP νάτριο και όξινο ανθρακικό νάτριο . Αυτά τα συστατικά είναι η πιο αγνή ποιότητα διαθέσιμα. Χρησιμοποιώντας το σπίτι - μικτές λύσεις δεν μπορεί να σας παρέχει με την κατάλληλη θεραπευτική ανακούφιση, και κατά πάσα πιθανότητα θα προκαλέσει κάψιμο και τσούξιμο . Επιπλέον , το ξέπλυμα με καθαρό νερό θα οδηγήσει σε μια σοβαρή αίσθηση καψίματος ? Να θυμάστε πάντα να προσθέσετε μια NeilMed πακέτο στο νερό πριν το ξέπλυμα .
Σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το ξέβγαλμα μία ώρα πριν την κατάκλιση , προκειμένου να αποφευχθεί τυχόν υπολείμματα διαλύματος στάζει στο λαιμό .
Μην ξεπλύνετε αν ρινική πέρασμα σας είναι εντελώς αποκλεισμένη . Μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε το ξεπλύνετε με έκρυβαν ρινικές διόδους .
Σας συνιστούμε κατά τη χρήση του κιτ μας σε παιδιά ή ενήλικες που έχουν μειωμένη κατανόηση . Θα πρέπει να χρησιμοποιείτε μόνο το προϊόν για παιδιά ηλικίας τεσσάρων ετών και άνω . Εάν το παιδί σας είναι μικρότερο των τεσσάρων ετών , θα πρέπει να συμβουλευτείτε / γιατρό του και πριν τη χρήση του προϊόντος . Οι ενήλικες πρέπει να κατανοήσουν τη διαδικασία πρώτα πριν το χρησιμοποιήσετε για τα παιδιά τους .
>> Ασθενείς οι οποίοι αδυνατούν να σηκωθούν ή να λυγίσει κοντά στο νεροχύτη δεν πρέπει να χρησιμοποιούν αυτό το προϊόν . Σας συμβουλεύουμε να μην χρησιμοποιήσετε αυτό το πακέτο σε ασθενείς οι οποίοι δεσμεύονται κρεβάτι ή σοβαρά εξασθενημένα .

Συμβουλές για να αποφύγετε την ταλαιπωρία Ear κατά το ξέπλυμα .
Εάν έχετε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο αυτί , παρακαλούμε επικοινωνήστε με το γιατρό σας πριν από την άρδευση . Μην το χρησιμοποιείτε εάν έχετε μια μόλυνση στο αυτί ή να μπλοκάρει τα αυτιά . Ξεπλύνετε με χλιαρό νερό . Κρατήστε το στόμα σας ανοιχτό . Μην κρατάτε την αναπνοή σας, ενώ το ξέβγαλμα . Ενώ το ξέπλυμα , φροντίστε να κλίση σας. Πιέστε απαλά τη φιάλη κατά το ξέβγαλμα ? Μην πιέζετε το μπουκάλι πολύ δυνατά . Σταματήστε το ξέβγαλμα , αν αισθάνεστε μια αίσθηση του υγρού κοντά στα αυτιά σας .

Συμβουλές για την αποφυγή Απροσδόκητη Αποχέτευση μετά το ξέβγαλμα .
Σε σπάνιες περιπτώσεις , ειδικά εάν έχετε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση κόλπων , το αλατούχο διάλυμα μπορεί πισίνα στις κοιλότητες κόλπων και των ρινικών οδών και στη συνέχεια να στάζει από τα ρουθούνια σας ώρες μετά το ξέβγαλμα . Για να αποφευχθεί αυτό το ακίνδυνο αλλά ενοχλητικό ταλαιπωρία , να λάβει ένα επιπλέον βήμα μετά το ξέβγαλμα : κλίνει προς τα εμπρός , γείρετε το κεφάλι σας στο πλάι και απαλά φυσήξετε τη μύτη σας . Στη συνέχεια , γείρετε το κεφάλι σας προς την άλλη πλευρά και να φυσήξει και πάλι . Μπορεί να χρειαστεί να επαναλάβετε αυτό αρκετές φορές . Αυτό θα βοηθήσει να απαλλαγούμε από ρινικές μεταβάσεις σας από τυχόν περίσσεια βλέννα και τα υπόλοιπα αλατούχο διάλυμα . Αν βρείτε τον εαυτό σας αντιμετωπίζει καθυστερημένη αποστράγγιση συχνά , δεν ξεπλύνετε αμέσως πριν φύγετε από το σπίτι σας ή να πάτε για ύπνο .

Προσοχή κατά τη χρήση Σπιτική Μείγματα Αλάτι με NeilMed Medical Devices.
Home made λύσεων μπορεί να έχουν λανθασμένες συγκεντρώσεις , που οδηγεί σε ανεπαρκή ανακούφιση ή ακόμα και ρινική συμφόρηση . Επιπλέον , storebought επιτραπέζιο αλάτι και μαγειρική σόδα δεν είναι φαρμακευτικής ποιότητος ενώσεις για ιατρική χρήση και μπορεί να περιέχουν προσμίξεις. Η NeilMed ? SINUS RINSE ? σύστημα είναι ένα μεγάλο όγκο ρινικό ξέβγαλμα που θα παραδώσει 240 mL (8 οζ.) Του αλατούχου διαλύματος εντός των ρινικών διόδων. Προσθέτοντας ένα πακέτο NeilMed ? SINUS RINSE ? έως 240 ml ( 8 ουγκιές ) του νερού θα κάνει ένα ισοτονικό διάλυμα φυσιολογικού ορού ( υπέρτονο με 2 ή περισσότερ

1. Μέσω του ιστοτόπου μας

Μπορείτε να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας ή να χρησιμοποιήσετε το μηχανισμό αναζήτησης, ώστε να βρείτε το προϊόν που σας ενδιαφέρει. Όταν έχετε συγκεντρώσει τα προϊόντα που θέλετε στο Καλάθι Αγορών σας, πατήστε στην «Ολοκλήρωση Παραγγελίας». Στη συνέχεια θα σας ζητηθεί να επιλέξετε τρόπο πληρωμής στο ασφαλές περιβάλλον της ιστοσελίδας μας. Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία θα λάβετε e-mail με επιβεβαίωση της παραγγελίας σας και θα λάβετε μια ακόμη ειδοποίηση όταν θα γίνει η αποστολή της

2. Τηλέφωνο

Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στο 2109583825 τις εργάσιμες ώρες και μέρες

3. Ε-mail

Μπορείτε να στείλετε την παραγγελία σας με e-mail στο info@hipharmacy.gr

4. Fax

Μπορείτε να στείλετε την παραγγελία σας με fax στο 2109579985

Τα προϊόντα που είναι διαθέσιμα αποστέλλονται μετα απο 2-3 εργάσιμες ημέρες με courier. Για κάποιες απομακρυσμένες περιοχές ή σε περιόδους μεγάλων προσφορών και εκπτώσεων, ο χρόνος παράδοσης ενδέχεται να είναι μεγαλύτερος. Τα μη αμέσως διαθέσιμα προϊόντα αποστέλλονται μόλις καταστούν διαθέσιμα.
Σχετικά προϊόντα

Hi-Blog

3 τρόποι να απαλλαγείς από τα κουνούπια στο άψε σβήσε

24.07.2020

3 τρόποι να απαλλαγείς από τα κουνούπια στο άψε σβήσε

Τι να τρως για να ενισχύσεις την μνήμη και τη συγκέντρωση στις εξετάσεις

16.06.2020

 σωτήρια tips για καλύτερη μνήμη και πνευματική υγεία, ιδανικά για εσένα που δίνεις εξετάσεις ή κάνε …

Εγγραφή στο newsletter

Άδεια για Ενημερώσεις Δώστε τη συγκατάθεσή σας για όλους τους τρόπους που θα θέλατε να μάθετε νέα μας:

To Hi pharmacy θα μπορεί να χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα για να έρθει σε επαφή μαζί σας για ενημερώσεις με νέα & προσφορές.

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη οποιαδήποτε στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο υποσέλιδο οποιουδήποτε email που λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@hipharmacy.gr. Θα επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας με σεβασμό. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι μπορούμε να επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

© 2021 HiPharmacy.gr. All rights reserved | Κατασκευή & προώθηση ιστοσελίδας Advisable.gr

Ρυθμίσεις cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που περιέχουν πληροφορίες που αποθηκεύονται στον web browser του υπολογιστή σου κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του HiPharmacy και μπορούν να αφαιρεθούν ανά πάσα στιγμή.

Ονομασία προϊόντος # εμφανίζεται σε αυτή τη θέση
Short description goes here

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse lacinia velit ac interdum gravida. Curabitur porta purus a dui venenatis convallis...

ΚΩΔ.
18.64€
15.64€