Σκρα 94, Καλλιθέα ΤΚ 17673 Προβολή χάρτη
#ΜΑΣΚΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
Login
Ξέχασα τον κωδικό μου Δημιουργία λογαριασμού
210 9583825
Σκρα 94, Καλλιθέα ΤΚ 17673

Απόκτησε το σώμα που θέλεις με 4 απλούς τρόπους

21.03.2019 Απόκτησε το σώμα που θέλεις με 4 απλούς τρόπους

Θέλεις να μάθεις πώς θα χάσεις κιλά εύκολα, χωρίς να στερηθείς κάτι ή να νιώθεις πείνα όλη την ώρα; Σου προσφέρουμε όλους τους τρόπους για να χάσεις εύκολα βάρος, χωρίς να φοβάσαι ότι θα το ξαναπάρεις.

Γνωρίζεις ότι 500 γραμμάρια λίπους είναι ίσα με 3.500 θερμίδες; Αν μειώσεις 500 θερμίδες την ημέρα από τη διατροφή και την άσκηση μπορείς να χάσεις περίπου μισό κιλό την εβδομάδα. Αν το μόνο που θέλεις είναι να διατηρήσεις το τωρινό σου βάρος, το να μειώσεις 100 θερμίδες την ημέρα είναι αρκετό για να αποφύγεις το 1 περίπου κιλό που παίρνουν περίπου οι ενήλικες κάθε χρόνο.

Υπάρχουν κάποιες απλές στρατηγικές που μπορούν να σε βοηθήσουν να χάσεις βάρος χωρίς να νιώσεις ότι κάνεις δίαιτα.

1. Να τρως πρωινό κάθε μέρα.
Μία κοινή συνήθεια των ανθρώπων που χάνουν κιλά μία και καλή είναι το πρωινό που φροντίζουν να τρώνε κάθε μέρα. Έρευνες δείχνουν ότι όσοι τρώνε πρωινό έχουν χαμηλότερο Δείκτη Μάζας Σώματος και έχουν λιγότερες λιγούρες στη διάρκεια της ημέρας. Ένα μπολ με δημητριακά ολικής άλεσης και φρούτα ή γιαούρτι χαμηλών λιπαρών αποτελεί τον ιδανικό και θρεπτικό τρόπο να ξεκινήσεις την ημέρα σου.
2. Να «κλείνεις» την κουζίνα το βράδυ.
Καθιέρωσε μία συγκεκριμένη ώρα που θα σταματάς να τρως για να αποφύγεις τα σνακ αργά το βράδυ βλέποντας τηλεόραση. «Πιες ένα φλιτζάνι τσάι ή φάε ένα μικρό μπολ με γιαούρτι αν νιώθεις ότι θέλεις κάτι γλυκό μετά το βραδινό. Μετά φρόντισε να βουρτσίσεις τα δόντια σου για να μην φας ή πιεις κάτι άλλο», συστήνει η Elaine Magee, MPH, RD.
3. Να μειώσεις τις μερίδες του φαγητού σου.
Γνωρίζεις ότι χωρίς να κάνεις τίποτα άλλο, μόνο μειώνοντας τις μερίδες του φαγητού σου κατά 10-20%, τότε είναι σίγουρο ότι θα χάσεις κιλά; Χρησιμοποίησε μικρότερα μπολ, πιάτα και σκεύη και δε θα νιώθεις στερημένος, αφού το φαγητό θα καλύπτει όλη την επιφάνειά τους.
4. Να προσθέσεις περισσότερη άσκηση.
Κατέβασε μία ωραία εφαρμογή που μετράει τα βήματά σου και πρόσθετε σταδιακά περισσότερα, μέχρι να φτάσεις τα 10.000 την ημέρα. Κάνε ό,τι μπορείς κάθε μέρα για να είσαι περισσότερο σε κίνηση και δεν θα χάσεις- εκτός από εκείνα τα κιλά που λέγαμε!

ΒΡΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ ΕΔΩ

Εγγραφή στο newsletter

Άδεια για Ενημερώσεις Δώστε τη συγκατάθεσή σας για όλους τους τρόπους που θα θέλατε να μάθετε νέα μας:

To Hi pharmacy θα μπορεί να χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα για να έρθει σε επαφή μαζί σας για ενημερώσεις με νέα & προσφορές.

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη οποιαδήποτε στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο υποσέλιδο οποιουδήποτε email που λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@hipharmacy.gr. Θα επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας με σεβασμό. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι μπορούμε να επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

© 2024 HiPharmacy.gr. All rights reserved | Κατασκευή & προώθηση ιστοσελίδας Advisable.gr

Ρυθμίσεις cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που περιέχουν πληροφορίες που αποθηκεύονται στον web browser του υπολογιστή σου κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του HiPharmacy και μπορούν να αφαιρεθούν ανά πάσα στιγμή.

Ονομασία προϊόντος # εμφανίζεται σε αυτή τη θέση
Short description goes here

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse lacinia velit ac interdum gravida. Curabitur porta purus a dui venenatis convallis...

ΚΩΔ.
15.64€